Blog,  Livet som mor

Tinderbox 2018 – måske en kærlighedshistorie!

Vi havde billet til Tinderbox lørdag.
Børnene havde en aftale hos deres bedsteforældre, og Daniel var på arbejde indtil middag.

Det var lidt svært at sætte sig op til denne dag, på trods af at vi havde glædet os. Vejret var perfekt (sejlvejr) ingen vind, og fuld sol.
Navnene på programmet var ikke yderest tiltrækkende, og tanken om at stå i den bagene sol hele dagen, gjorde at vi flere gange overvejede om vi ikke skulle tage i båden i stedet for.

Da Daniel kom hjem fra arbejde, gjorde vi os alligevel festivalklar. Vi kørte cyklerne frem og fandt en håndbajer eller to til cykelturen.

Det er virkelig længe siden at vi sammen har cyklet mod en fest. Det fik mig til at tænke tilbage til de go´e gamle dage hvor vi havde fri hele sommeren og cyklede rundt til privatfester. Jeg kiggede på Daniel og tænkte at vi alt for sjældent gør sådan noget sammen. Altså cykler ud i det blå bare os to. De sidste mange år har børnene fyldt det hele (selvfølgelig, vi elsker jo at være sammen med dem) men vi kan godt mærke, at der begynder at være mere tid, hvor vi kan være os to, og det føles skønt.

Da vi kom ud på festpladsen gik der øl i den, vi kendte en masse skønne mennesker derude, som vi skåle med, hang lidt ud med og ellers havde vi bare havde en fest.  Vi fik ikke hørt så meget musik, dog masede vi os helt op foran til Nik og Jay, hvor vi kunne danse og skråle med på alle sangene.
Vi var også forbi Magicbox- hvor stemningen var helt i top, og vi fik hoppet som aldrig før. Altså stemningen på magicbox er virkelig fed, dog ville jeg bare ønske at den fandtes for 10 år siden, for må nok indrømme at jeg følte mig en lille smule gammel iblandt det publikum. Og ja efter 2 fødsler er drømmen heller ikke at hoppe i flere timer (uden at skulle på toilet hele tiden). Men virkelig fedt koncept og sceneopsæt.

Det endte med at vi glade og lidt kolde (-når det er skyfrit hele dagen, tænker man ikke på at en god jakke og lukkede sko vil være passende om aftenen) cyklede hjem. En oplevelse rigere og med følelsen af at gøre noget andet end det man plejer som par, også skaber minder.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *