Blog,  Ud i verden med Osterhammels

Vores familie “The Osterhammels”

Hvem er vi? og hvad kan I forvente af denne blog?

Vores familie er det man i gamle dage kaldte, en ganske almindelig dansk kernefamilie. Bestående af en mor og en far, som blev kærester helt tilbage fra folkeskoletiden, og egentlig er ret vilde med hinanden her 18 år efter.

Som 23 årige blev vi enige om at familien skulle udvides, og dejlige Bertram kom til. Han er helt sin egen og har fra meget tidlig alder elsket gourmetmad, haft en god fantasi, og generelt gjort/ valgt det modsatte af sine jævnaldrende. Bertram er en rigtig livsnyder der elsker når ting er lidt luksus.

Bertram (og hans forældre) ønskede sig blændende en lillesøster. Filippa kom til verden og fuldendte vores lille Familie. The Osterhammels var skabt.
Filippa elsker der er fart over feltet. Hun er utrolig idérig og er ikke bleg for at sige sin mening. Ingen løber om hjørner med hende.

Vores familie er på nogen måder en ganske almindelig familie -og så alligevel ikke. Vi er lidt rebelske, vi har nogle skøre påfund og vi følger vores drømme. I denne blog vil I kunne følge vores eventyr i Livet.

Sidste sommer havde vi vores debut som sejler familie (altså vi er da så magelige, at vi har valgt at købe en motorbåd) og når man er på en båd en hel sommerferie, kommer man hinanden ved, altså lige præcis som vi kan li det.
Her kan i følge os rundt i det danske farvand, og se nye steder fra vores land, som I måske slet ikke vidste fandtes.

Selvom vi bruger det meste af sommeren i vores båd- ELSKER vi også at rejse. Specielt mor har ikke ro i kroppen, før næste rejse er bestilt. Vi invitere Jer med når vi udforsker verden, oplever nye kulturer, og smager på verdens mad, velkommen i vores familie.

 

Vi håber at I er klar til at tage på eventyr med “The Osterhammels”

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *