Blog,  Livet på Havet,  Ud i verden med Osterhammels

Sommerferie i det sydfynske øhav og langelandsfestival

Herhjemme er vi begyndt at tælle ned til det er sommerferie.
Vores planer i år er at sejle rundt i det sydfynske øhav. Vi har de sidste 4 år været på langelandsfestivalen, og i år bliver ingen undtagelse. Dog vælger vi at sejle derned i år.

Langelandsfestivalen har været en tradition hver sommer så længe børnene kan huske Filippa var kun 2 år første år hun var med.
Langelandsfestivalen er en rigtig god familie festival med de største danske kunstnere. Bertram nyder at være til koncert, hvor han lever sig ind i musikken og er fuldstændig overvældet af lys- og sceneshowet. Filippa derimod Elsker stemningen i lejeren og det kæmpe enorme legeland. Langeland har noget for hele familien.
Vi glæder os til at komme derned og fejre vores 5 jubilæum.

Når festivalen er slut er det planen, at vi skal sejle rundt blandt de små øer i det sydfynske. Vi har ikke lagt os fast på hvilke øer endnu, selvom vi er ret enige om at Ærø står højt på listen.
Noget af det vi elsker ved sejlerlivet er nemlig -ikke at have en plan. Vi lader tilfældighederne afgøre hvor vi lander.

Vi glæder os selvfølgelig til at se det sydfynske øhav fra vandsiden, men vi glæder os også uendelig meget til livet i havnen. Børn der fisker efter krabber, voksne der snakker, drikker vin og møder nye bekendtskaber. Der er aldrig fokus på om aftensmaden ligner et måltid fra en madblog eller om tøjet er helt rent – for her i havnen er vi bare tilstede i nuet. 

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *